HomeArnold geeft het stokje over…

Arnold geeft het stokje over…

Marc Lansink
Marc Lansink

Vestigingsmanager
T: 06 20 96 10 80

Stel mij een vraag

Na bijna 36 dienstjaren is het voor Arnold Lieferink tijd voor een andere fase. Een fase waarin er meer vrije tijd is en meer ruimte voor andere hobby’s. Want bezig zijn voor idverde Bomendienst, liefst in ‘zijn’ werkplaats was naast werk ook bijna hobby. Tot op de laatste dag bij idverde Bomendienst heeft hij zich daar met plezier ingezet om materieel en auto’s goed te onderhouden en klaar te maken voor een volgende klus.

Op 11 november 1985 is hij bij de toenmalige Heidemij gestart als medewerker werkplaats. Na wat omzwervingen naar diverse locaties belandde Arnold in de jaren ’90 aan de Marowijne 80 in Apeldoorn, de locatie waar Bomendienst nog altijd gevestigd is.

De werkplaats aan de Marowijne was zijn domein. Alles wat we qua materiaal, auto’s en materieel nodig hebben om ons werk uit te voeren regelde hij. Arnold voelde zich vaak onmisbaar, was niet van de lange vakanties, kortom … hij was enorm betrokken bij de organisatie. Dagelijks liep je hem in Apeldoorn wel tegen het lijf, altijd bezig en actief. Hij wilde gewoon dat onze boomverzorgers en adviseurs zorgeloos en veilig op pad konden. Ook kenmerkend voor hem was het gemopper over niet opgeruimde, vieze auto’s en hij werd door onze boomverzorgers dan ook wel eens ‘Moppersmurf’ genoemd. Met een knipoog uiteraard, want ergens weten die mannen wel dat hij wel gelijk heeft…

Kenmerkend voor Arnold was dat hij alles in zijn hoofd had. Technische oplossingen, administratie, kentekens, alles sloeg hij op in zijn hoofd. Van deze parate kennis hebben wij al die jaren geprofiteerd, fijn zo’n vraagbaak!

Per 1 juni dit jaar is zijn gelijknamige zoon namelijk gestart bij idverde Bomendienst. Dat is echt bijzonder! Voor hen beiden, maar ook voor de rest van de organisatie. Na een inwerkperiode van een paar maanden is er op 29 september het moment gekomen dat Arnold junior sinds die dag de scepter zwaait in onze werkplaats.

 

Arnold Lieferink neemt het stokje over van... Arnold Lieferink!