idverde Nederland

Wil jij invloed uitoefenen op een groener leven? En een bijdrage leveren aan een groene en duurzame wereld? Dan bieden we jou een droombaan bij idverde NL.

Kies voor een groene carrière

Bij idverde Nederland werken vakmensen bij wie het hart sneller klopt als zij collega’s kunnen ondersteunen in hun dagelijkse werk. Vanuit ons kantoor in Haaren (Noord-Brabant) dragen de stafafdelingen zo ieder op eigen wijze bij aan een een leefbare leefomgeving. Zo zorgen wij voor vitale en fitte collega’s bij afdeling HR en zorgt afdeling IT ervoor dat we zowel op kantoor als op de projecten snel, veilig en met de nieuwste technieken (zoals ArcGis) kunnen werken.

 

bij idverde Nederland!

Onze collega’s van KAM bewaken de veiligheid en zetten zich in voor een duurzame organisatie! Om al onze projecten goed uit te kunnen voeren hebben we goed materieel nodig (afdeling Materieel & Inkoop) en zonder afdeling Offertes & Aanbestedingen geen mooie projecten. Ben je liever bezig met de financiën of juridische zaken, dan kun je terecht bij de afdelingen Controlling, Financiën of Legal. Vanuit afdeling Marketing & Communicatie, dragen we intern en extern uit hoe wij bijdragen aan een Groener leven!

 

Samen

idverde NL bestaat uit vier bedrijfsonderdelen: idverde Nederland, idverde Advies, idverde Bomendienst en idverde Realisatie. Onze klanten zijn onder andere projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, basisscholen en kinderdagverblijven, kleine en grote bedrijven, verschillende (semi-)overheden en recreatieparken. Sinds eind 2018 zijn wij onderdeel van de internationale idverde groep.

Met ruim 500 medewerkers werken wij landelijk vanuit een twintigtal locaties. Van het beschermen van miljoenen bewoners in het rivierengebied tegen overstromingen tot het aanleggen van daktuinen op unieke gebouwen en het ontwerpen van een multifunctioneel groen schoolplein tot verplanten van waardevolle monumentale bomen. Iedere dag werk je bij ons aan geweldige projecten!

idverde Realisatie

Mooie groenprojecten realiseren?

idverde Advies

Bijdragen aan het vergroenen van de openbare ruimte?

idverde Bomendienst

Kennis over bomen verbinden met de praktijk?

Waar gelooft idverde NL in en wat is haar bestaansrecht?

“Wij dagen iedereen uit op eigen wijze te werken
aan groenere oplossingen voor een betere wereld”

Wat maakt idverde NL bijzonder?

Wij werken Samen met alle bedrijfsonderdelen,
Lokaal en (inter)nationaal, Met lef voor een 8

Hoe doen wij dit?

Wij maken praktische impact in elke fase van onze projecten, dit doen we met specialismen en creatieve
maatwerkoplossingen met betrekking tot klimaat, gezondheid, biodiversiteit en ruimtelijke kwaliteit.

Onze ambitie voor 2025

Minimaal één op de vier klanten geeft aan dat idverde NL toonaangevend is door het samen zichtbaar maken van
groenere impact met betrekking tot klimaat, gezondheid, biodiversiteit en ruimtelijke kwaliteit.

Vier jij ons volgende feestje mee?

Locatie: idverde Nederland

Erkend leerbedrijf

idverde NL werkt samen met de branchevereniging VHG, scholen, leerlingen, hoveniers, groenvoorzieners, gemeentelijke groendiensten en boomteeltbedrijven om jongeren te enthousiasmeren voor het groene vak en ze succesvol op te leiden voor een toekomst in de groene sector. Leerlingen die bij idverde NL komen werken via TRI (voorheen GOA) volgen hun opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of via de beroepsopleidende leerweg (bol).

De groene historie van idverde NL

idverde NL is in 1962 opgericht. Gestart als hoveniersbedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot organisatie die groenadvies geeft, kan realiseren en ook specialistisch boomadvies geeft. Een gevestigde naam in de groensector.

Onze medewerkers maken het verschil

Bij idverde Nederland werken goed opgeleide vakmensen, die passie hebben voor hun vak. Die samen met collega’s in het hele land mooie projecten willen maken voor uiteenlopende klanten en beschikken over hoogwaardige kennis en creativiteit. Wil jij ook werken bij idverde Nederland? Bekijk hieronder onze vacatures!

Kom bij ons werken!