idverde Realisatie

Wil jij waarde toevoegen aan buitenruimtes? Samen met boomspecialisten en technisch adviseurs het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor uitdagende projecten realiseren? Dan heeft idverde Realisatie een aansprekende werkplek voor jou.

Wat doen we?

Wij werken dagelijks aan het vergroenen van buitenruimtes. Zo beschermen we miljoenen bewoners in het rivierengebied tegen overstromingen, leggen we daktuinen aan op de meest bijzondere en complexe gebouwen en creëren we uitdagende speelplekken voor kinderen. Cultuurtechnisch onderhoud en boomveiligheid behoren ook tot onze verantwoordelijkheden.

Voor wie werk je?

Bij idverde Realisatie werk je voor diverse klanten. Denk aan: overheden, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en terreinbeheerders. Je werkt altijd met de laatste technieken en innovaties, zodat je op de meest duurzame wijze goede werken kunt maken. Geen dag is bij ons gelijk. Elke dag sta je voor de meest uiteenlopende uitdagingen.

Wie zijn jouw collega’s?

idverde Realisatie bestaat al ruim 50 jaar en telt circa 400 medewerkers in vele functies. Je kunt instromen als assistent medewerker of assistent groenvoorziener of alle denkbare functies binnen ons vakgebied, zoals: groenvoorziener (A), hovenier, voorman (A), projectleider, calculator/werkvoorbereider en nog veel meer. In welke functie je ook start, bij ons ben je meteen één van de collega’s. We waarderen ieders inbreng.

Een greep uit je werkzaamheden

Groene inclusieve buitenruimte voor Ronald McDonald Hoeve
Nieuwe daktuin voor ANNO52 in Bergen op Zoom
Herstel antistuifmaatregelen Maasvlakte Rotterdam
Fantastisch schoolplein en briljant bedacht

Teamspirit

Bij idverde NL staan we altijd voor elkaar klaar. Je werkt ook bijna altijd samen met collega’s aan een project. We houden van bevlogen medewerkers met een integere aard. Mensen die met enthousiasme een bijdrage leveren aan verduurzaming en vergroening van de wereld. Mogen we jou binnenkort als nieuwe collega verwelkomen?

Opleidingsmogelijkheden

idverde Realisatie biedt volop opleidingsmogelijkheden. Zowel intern, als extern. Ook stages in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Via workshops, en toolboxsessies blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We stimuleren onze medewerkers met ontwikkelingsplannen om zich te blijven ontwikkelen, zodat wij als bedrijf voorop kunnen blijven lopen in de markt. En ons blijvend kunnen onderscheiden met kwaliteit en innovaties.

Trouwe aannemer

Opdrachtgevers zijn trouw aan ons. Zij waarderen de kwaliteit en inbreng van onze medewerkers. Voor sommige organisaties zijn we al meer dan 40 jaar de trouwe aannemer van projecten. Dat zegt uiteraard iets over de kwaliteit van ons werk. We zijn trots op de diversiteit groenprojecten die we mogen uitvoeren. Van het onderhoud aan de Maas van Maastricht tot en met de gehele haven van Rotterdam tot vaste groenaannemer bij verschillende gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen.

Jij doet er toe

Onze organisatie is erg plat. We staan open voor alle opbouwende kritiek. Hoewel ieder zijn eigen vakgebied heeft met kennis en ervaring luisteren we naar ieders inbreng en waarderen we deze. We doen ook op iedereen een beroep als het aankomt op de realisatie van een project. Van de werkvoorbereider tot calculator en de uitvoerder. Zowel wel binnen, als buiten ons bedrijf ben je aan het woord. Heb jij specifieke ideeën? Deel ze dan. Wij maken werk van jouw verbeterpunten.

Word onze collega!

Wil jij werken op de mooiste locaties?