Werken bij

idverde NL

Wil jij het verschil maken met groen? Dan is werken bij idverde NL iets voor jou! Elke dag werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Wij vertellen je graag hoe wij werken en het verschil maken.

Bedrijfsonderdelen van idverde NL

Lees hieronder meer over de verschillende bedrijfsonderdelen.
idverde

Advies

idverde

Nederland

idverde

bomendienst

idverde

realisatie

Saskia Wielenga

Projectleider Ecologie
"Er sloeg direct een vonk over: hier wilde ik werken! Lees hier verhalen van onze collega's

Projecten

van idverde
Projecten

Ambities maak je waar met inzicht!

Groen en bomen zijn voor ons en volgende generaties van essentieel belang. In de gemeente Raalte lopen er een tweetal projecten om inzicht in het bomenbestand te verkrijgen, en dan cijfermatig onderlegt met i-Tree.

Lees verder
Projecten

Klimaatadaptief beplantingsplan

Voor provincie Limburg hebben wij i.s.m. gemeenten Beek en Stein een garantiebestek ‘herinrichting groen stationsomgeving Beek-Elsloo’ opgesteld. Ook hebben we het het groen- en beplantingsplan voor het stationsgebied verbeterd.

Lees verder
Projecten

Vergroening schoolplein Beatrix College

In 2022 heeft de buitenruimte van het Beatrix College een groene metamorfose ondergaan. In de zomervakantie maakten tegels en betonzittingen plaats voor ontmoetingsplekken en veel groen. Het resultaat? Meer sfeer, minder afleiding bij de lokalen, koelte op warme dagen en waterinfiltratie bij neerslag.

Lees verder

Hoe wij werken

Bij idverde NL werken veel verschillende mensen. De één blinkt uit in ervaring of specialistische kennis. De ander is heel creatief. Stuk voor stuk hebben zij voor ons meerwaarde. Wat onze collega’s gemeen hebben, is dat ze zich graag inzetten voor een groene leefomgeving. Dankzij hun inzet en gedrevenheid kunnen wij ons in de groensector blijven onderscheiden.

Geen project is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze klanten. Dit vraagt om een goede voorbereiding en persoonlijke aandachtspunten voor het werk. We investeren hiervoor onder meer in: veiligheid, duurzame doelstellingen en fitte medewerkers.

Veiligheid

FIT

10 Duurzame Doelstellingen