HomeWerken bij idverde

Werken bij idverde

Kies voor een groene carrière bij idverde!

Wil jij invloed uitoefenen op een groener leven? En een bijdrage leveren aan een groene en duurzame wereld? Dan bieden we jou een droombaan bij idverde.

Bij idverde werken vakmensen bij wie het hart sneller klopt als zij een stad of project klimaatbestendig mogen maken. Mensen die trots zijn dat zij werken aan biodiversiteit én een leefbare leefomgeving. Onze projecten zijn divers. Van het beschermen van miljoenen bewoners in het rivierengebied tegen overstromingen tot het aanleggen van daktuinen op unieke gebouwen en het ontwerpen van een multifunctioneel groen schoolplein tot verplanten van waardevolle monumentale bomen.

Drie werkmaatschappijen

idverde bestaat uit drie werkmaatschappijen: idverde Bomendienst, idverde Realisatie en idverde Advies. Elke maatschappij biedt jou eigen carrièrekansen. Bekijk onze projecten, lees de verhalen van collega’s en kom ons team versterken. Heb je gerichte (internationale) carrièrewensen? Dan kijken we graag met je mee hoe we jouw droom kunnen realiseren.

Wil jij...

  • Meer (groen)waarde toevoegen aan je carrière?
  • Kansen krijgen om door te groeien?
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en prestaties?
  • Werken bij een internationaal en innovatief bedrijf?
  • Samen met je collega’s de buitenruimte vergroenen?
  • Ervoor zorgen dat wij groener leven, wonen, zorgen, werken, leren, ontspannen en sporten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze vacatures

Erkend leerbedrijf

idverde werkt samen met de branchevereniging VHG, scholen, leerlingen, hoveniers, groenvoorzieners, gemeentelijke groendiensten en boomteeltbedrijven om jongeren te enthousiasmeren voor het groene vak en ze succesvol op te leiden voor een toekomst in de groene sector. Leerlingen die bij idverde komen werken via TRI (voorheen GOA) volgen hun opleiding via de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of via de beroepsopleidende leerweg (bol).