FIT-programma

FIT, nu en in de toekomst

We zien graag dat je met energie naar je werk komt. Daarom hebben we een FIT-programma voor onze medewerkers. Hiermee bieden we jou allerlei mogelijkheden om veilig, gezond én prettig te kunnen werken. We geloven namelijk dat fitte en gemotiveerde medewerkers productiever en creatiever zijn. Ook hebben zij meer plezier in hun werk en verzuimen ze minder vaak. Daar wordt iedereen blij van. Ons FIT-programma omvat verschillende acties en is vastgelegd in 4 thema’s.

Toolboxen en webinars

Al onze medewerkers krijgen gericht informatie over een FIT-thema tijdens toolboxsessies. Ook organiseren we acties tijdens themaweken, zoals de Week van het Werkgeluk.

Fruit op het werk

Gezondheid & Energie krijgt een boost met ons gratis fruit op het werk. Het mooie is dat we met deze actie niet alleen goed doen voor onze mensen. Onze leverancier werkt met lokale milieubewuste ondernemers,  fruit  dat geschikt is voor consumptie gaat naar de Voedselbank en fruit dat ongeschikt is voor consumptie gaat naar zorgboerderijen of Artis.

Benefits at Work

Via onze samenwerking met het kortingsplatform Benefits at work bieden wij een mooie extra arbeidsvoorwaarde voor alle idverde NL medewerkers! Benefits at Work is een platform dat de hoogste kortingscodes biedt op een heel divers aantal zaken. Je kunt hierbij denken aan dagjes uit, mode, elektronica, sport, etc. Het gebruik is helemaal gratis en toegankelijk op computer/laptop, tablet of telefoon.

 

Fiets met korting

Via idverde NL kun je ook een fiets met korting kopen! Hiervoor kun je ook (een deel van) je bovenwettelijke vakantiedagen inzetten.

Keuzemenu en financieel FIT

Elke vestiging kan kiezen uit een keuzemenu met diverse activiteiten, zoals een voedingsworkshop, stoelmassage of kennismaking met diverse sporten. Tot slot bieden we jou een ondersteunend programma om te werken aan financiële fitheid.

Thema's FIT-programma

Leren & (pers.) ontwikkeling

Gezondheid & energie

Motivatie & betrokkenheid

Werk-/ privébalans