HomeWerken bij idverde Advies

Werken bij idverde Advies

Mary-Ann van Gisbergen
Mary-Ann van Gisbergen

Corporate Recruiter
T: 06 83 19 55 95

Stel mij een vraag

Groei mee met idverde Advies

Ben jij een ambitieuze tuin- of landschapsarchitect, ecoloog of groenadviseur op het gebied van beheer, beleid, techniek, GIS en bestekken? Ben je graag bezig met bewust groener leven en wil je invloed uitoefenen om dit doel te bereiken? Dan kun je bij idverde Advies je hart ophalen. Ons werk is enorm uitlopend. We hebben mensen die heel veel buiten zijn en voor bijvoorbeeld het havenbedrijf of Rijkswaterstaat complex en innovatief werk doen tot adviseurs die op kantoor ontwerpen, tekenen en rekenen.

Voor wie werk je?

Onze opdrachtgevers zijn divers. We pakken de meest uiteenlopende projecten aan. Van natuuronderzoek tot beleidsplannen en van ontwerpen tot innovatieve contracten. We vertellen je graag meer over onze fantastische projecten.

Wat doen we?

idverde Advies bestaat al ruim 40 jaar en heeft verschillende expertises onder één dak. We pakken alle facetten van een adviestraject aan. Van de onderzoek (ecologie, beleving, waardering, ruimtelijk tot het advies, het ontwerp en de uitvoeringsbegeleiding.

Wie zijn jouw collega's?

Met onze gepassioneerde adviseurs, ontwerpers, ingenieurs en andere experts hebben wij de kennis en creativiteit in huis voor alle facetten van het gehele proces: planologische verkenning, ecologische onderzoek, advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding. Met deze juiste combinatie van kennis en disciplines werken wij aan de meest uiteenlopende projecten, van natuuronderzoek tot beleidsplannen en van ontwerpen tot innovatieve contracten.

Wil jij ook werken aan mooie projecten?

opstellen van beplantingsplannen
Uitvoeren van ecologisch onderzoek
Opstellen van verbetermaatregelen

  • Meer (groen)waarde voor je carrière
  • Kansen om door te groeien
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en prestaties
  • Innovatieve projecten in een dynamische omgeving
  • Open en gezellige werksfeer
  • Uitdagende taken

Persoonlijke begeleiding

Elke medewerker krijgt bij ons structurele, persoonlijke begeleiding. Dit gebeurt aan de hand van ontwikkelingsgesprekken. Je kunt hierbij zelf je werk en loopbaan vormgeven. Heb je reële wensen? Dan voeren we deze -als de kans zich voordoet- gewoon uit. Of het nu een detachering is, een bepaald type werk of als je kansen ziet in een project. We denken graag mee hoe we jouw ambities kunnen waarmaken.

Meedenken

Kenmerkend voor onze werkwijze is onze grote betrokkenheid. We voelen ons verantwoordelijk voor het eindresultaat dat onze klanten voor ogen hebben. We denken dan ook gevraagd en ongevraagd mee over de gewenste oplossing. Vinden dat een project op een andere manier beter resultaat kan opleveren? Dan zullen we de klant hierin altijd adviseren en ons inzetten om dat bereiken.

Teamwork

Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s die allen op hun eigen manier een bewuste bijdrage leveren aan groener leven. Samen werken en van elkaar leren zijn belangrijke voorwaarden om te komen tot innovatieve oplossingen waarmee we ons onderscheiden in de markt. De sfeer op onze vestigingen is informeel. We wandelen graag tijdens de lunch, spelen een potje tafelvoetbal of darts. We communiceren open en eerlijk met elkaar. Zo komt iedereen het beste tot zijn recht.

Coaching on the job

Bij idverde Advies geloven we erin dat medewerkers beter gaan presteren en leren als zij snel verantwoordelijkheden krijgen op hun eigen niveau. Door te doen, leer je immers het beste. Op deze manier creëren we volop ontwikkelingsmogelijkheden. Iedereen krijgt bij ons de tijd en ruimte om zich te ontwikkelen. Als je het wenst, zetten we coaching on the job in.

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden bij idverde Advies?

Dit zeggen onze collega's zelf

Lees hier de verhalen van onze collega’s. Ze vertellen hun eigen verhalen. Van hoe ze zijn begonnen bij idverde Advies tot waar ze nu staan. Maar ook over samenwerking met andere teams binnen idverde en de mooie projecten die ze samen realiseren.