HomeWerken aan een mooi resultaat

Werken aan een mooi resultaat

Peter Hesselink
Peter Hesselink

Projectleider
T: 06 51 38 89 84

Stel mij een vraag

Gemotiveerde en betrokken medewerkers staan aan de basis van idverde NL. Daarom blijven we werken aan duurzame  inzetbaarheid. Maar wat motiveert de één, en maakt de ander betrokken? Peter vertelt waar hij ‘s ochtends zijn bed voor uitkomt en wat zijn werk nou zo leuk maakt.

Ik heb er zin in!

“Elke dag is een nieuwe dag vol mogelijkheden, dat motiveert mij. Het belangrijkste is dat je met plezier naar het werk gaat. Maar  dat plezier moet je zelf opzoeken. Voor mij betekent dat  bijvoorbeeld  werken aan een daktuin of inspringen op andere locaties. Zodra ik ‘s ochtends in de auto stap en de mensen en het groen zie denk ik: ‘We zijn er weer. Ik heb er zin in!’

Trots

Ik heb een hele sociale functie. Naast vakkennis is het ook belangrijk om kennis te hebben van de mens achter de collega. Die kom je te weten door met elkaar te praten en elkaar de ruimte te geven. Ik ben zelf een open boek en merk dat ik die openheid vaak terug krijg. Zo wordt het stukken makkelijker om met elkaar te communiceren. Een goed team werkt efficiënt aan  mooie resultaten. Mooie resultaten motiveren vervolgens weer om aan de slag te gaan met een nieuwe klus. Op die resultaten ben ik trots! Het is belangrijk om te zien wat je samen hebt bereikt.

Leef en geniet

Met de jaren worden de zorgen minder. Ik blijf ‘s avonds stand-by voor Enexis storingen en bestratingen, maar ik lig ’s nachts niet meer wakker van spannende projecten. We doen het  namelijk samen. We helpen elkaar. En als er problemen zijn lossen we die met elkaar op. Dan komt het vanzelf goed. Elke dag is een nieuwe dag om te leren. Een tip voor mijn collega’s?  Blijf daarom openstaan voor nieuwe ideeën en leer van elkaar met een enthousiaste glimlach. Maar blijf vooral gezond en in balans. Leef én geniet, vergeet dat niet!”

Bekijk onze vacatures