HomePascalle van Broekhoven

Pascalle van Broekhoven

Pascalle van Broekhoven
Pascalle van Broekhoven

Adviseur Inkoop
T: 06 82 53 74 58

Stel mij een vraag

Wij zijn trots op al onze collega’s! Op International Women’s Day laten we graag een aantal van onze dames aan het woord. Onze vrouwen staan namelijk hun mannetje in het groen! In gesprek met Pascalle van Broekhoven.

1. Hoe lang werk je bij idverde NL

Sinds 1 februari 2020 ben ik in dienst, dus inmiddels 13 maanden werkzaam bij idverde Nederland (hoofdkantoor idverde NL).

2. Hoe lang werk je in de groenbranche?

idverde NL is mijn eerste werkgever in de groensector. Sinds mijn start leer ik elke dag bij over het groen.

3. Wat vind je het leukste aan je baan?

Als adviseur inkoop beleef ik er plezier aan dat je de wensen en behoeften van collega’s voor aankoop van producten en/of diensten vertaald naar een contract met de leverancier. Samen naar het meest optimale resultaat toewerken, oftewel teamwork! Daarnaast blijf je als adviseur inkoop in contact met collega’s en leveranciers over het verloop tijdens de contractperiode; het contract- en relatiebeheer. Het voortdurend in contact zijn met collega’s en leveranciers spreekt mij erg aan.

4. Waarom zou je een vergelijkbare carrière aanbevelen aan andere vrouwen?

In deze functie werk je nauw samen met collega’s en externe partijen waarin je met inkoopexpertise een bijdrage kunt leveren aan het maken van inkoopkeuzes. Vaardigheden als inleveringsvermogen, communicatief, creatief vermogen en je mannetje kunnen staan 😉 maakt deze functie interessant.

Aan de slag op het hoofdkantoor van idverde NL?