HomeBevredigend werk

Bevredigend werk

Marco Vrolijk
Marco Vrolijk

Hovenier A
T: 070 307 30 60

Stel mij een vraag

Gemotiveerde en betrokken medewerkers staan aan de basis van idverde NL. Daarom blijven we werken aan duurzame  inzetbaarheid. Maar wat motiveert de één, en maakt de ander betrokken? Marco vertelt waar hij ‘s ochtends zijn bed voor uitkomt en wat zijn werk nou zo leuk maakt.

Samen kunnen we meer dan alleen

Mijn energie haal ik uit bevredigend werk. De projecten zijn geweldig om aan te werken. Het is mooi om langs een van jouw projecten te rijden en met trots te zien dat het er goed bijstaat. Ik zie blije en leuke gezichten genieten van iets waar wij samen energie en tijd in hebben gestoken. Dat doet wat met je. Want het blijft een teaminspanning, we beseffen allemaal dat we  samen meer kunnen dan alleen.

Luisteren en rekening houden met elkaar

Sfeer maak je samen door naar elkaar te luisteren en te overleggen hoe je het samen gaat aanpakken. Daar doe ik heel  graag mijn best voor. Die sfeer zit wel goed bij idverde NL. Het  contact met collega’s is goed, ze zijn sociaal en betrokken en er wordt goed meegedacht. Er is ook zeker ruimte een geintje. Je werkt samen met elkaar, daar hoort lachen en gezelligheid bij.
We zijn uiteindelijk allemaal mens!

Waardeer de kleine dingen

Mijn collega’s mogen me alles vertellen. We komen er samen altijd wel uit. Door te luisteren en rekening te houden met elkaar blijft de sfeer goed. Met je collega’s moet je het leuk  hebben en daar zorg ik graag voor. Begin de dag positief met een bakkie en een lach, dan komt alles goed. En waardeer ook zeker de kleine dingen in het leven, dat helpt.

Blijf lachen, vooral samen

Ik hoop dat die goede sfeer blijft en wordt doorgezet. Dan kan ik  tevreden terugkijken op een tijd waarin ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad. Dus mensen: blijf lachen, vooral samen!

Op zoek naar mooi werk in een leuk team? Bekijk onze vacatures!